.. Xats

T'oferim la possibilitat de comunicar-te via xat amb el nostre portal amb dos aplicacions. Quan més animats estan és a la nit. Per qualsevol dubte contacta amb nosaltres o consulta al nick ebussus.

 
Xat ebussus.net
Xat UIB Illes (Lô_UIB - Menorca)
//--> Utilice un navegador con soporte de java
   
Xat d'aquest portal també obert a tothom per poder-nos comunicar "virtualment"

Xat dels companys de la Seu de Menorca, obert a tota la comunitat de la UIB. Un bon lloc per a trobar nous amics i intercanviar experiències.

 

 

Està en format php i per tant no has de tenir cap problema per entrar. El propi xat té el seu sistema d'Ajuda. Però en cas de dubte consulta'ns.

No és necessari estar registrat per a gaudir d'aquest servei, pero els usuaris registrats d'ebussus.net són donats d'alta automàticament.

Les normes del canal són de sentit comú, encara que s'aplica el còdic ètic del portal, i com últim recurs i despres d'avisar a l'usuari ebussus.net es reserva el dret de determinar les conductes no aptes.

 

És un xat de la xarxa de irc-hispano.org, en concret el canal #UIBilles, administrat per Lô_UIB, nosaltres et proporcionem un accés Java.

Has de tenir en compte que si el teu ordinador posseeix un firewall (cortafocs) és molt problable que no et permeti entrar i ho has d'anul·lar.

Els nicks usats en ebussus.net no són vàlids per aquesta aplicació.


[Inici] [Qui som] [Còdic Ètic]